vrijdag 11 maart 2016

Stoom afblazen



Net voordat je het weekend ingaat nog even het werk van je afschudden. De een doet dat in de file, de ander met een biertje en weer een ander verschaft zich een rondje karten. Met daarna een biertje. Of zoiets dergelijks.

Karten is een vak apart, zeker als je het niet zo vaak doet. Het maakt de oermens in je los. Grenzen vervagen, je adrenaline vertelt je dat je die bocht best op die hogere snelheid kunt nemen. Je handen en rechtervoet volgen die vaststelling gedwee. Met als gevolg dat je in de moderne strobalen klam komt te zitten of met je neus de verkeerde kant op tolt. Rode kop - de adrenaline moet toch ergens heen - en harder kloppend hart vertellen je dat je misschien iets te enthousiast bent. Gelukkig heb je een helm op, want de rooie koontjes houd je liever voor jezelf.

Met een beetje geluk is iedereen zo met zichzelf bezig geweest dat het geeneens is opgevallen wie er nu omgedraaid op het circuit stond. Mooi zo, kun je je weekend ook nog eens ingaan met een paar stoere verhalen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten